Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Mitt svek var större än störst,
falskare än falskt.

Jag sa att jag älskade dig.

Egentligen ville jag bara att du skulle dö.




Prosa av Magnus P.
Läst 271 gånger
Publicerad 2011-06-03 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord