Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är de där små stunderna i livet, som gör hela skillnaden

Som till exempel, när du bara får vara med om någonting, som du aldrig varit med om förut
Som till exempel, när du bara får en kram av någon, som du absolut inte hade räknat med
att få en kram ifrån
Som till exempel, när du bara sitter på planet när det tar fart, och bara börjar stiga upp i luften
Ja, det är riktigt häftiga känslor de där
Så det måste bara vara de där små stunderna i livet, som bara får en att känna sig så levande…

Ken Cassel
3/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 822 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-03 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbart är kort - som Povel sa - bra text
2011-06-05

  Alva Johnsson VIP
Att kunna njuta av små
stunder är STORT
2011-06-05

  Ninananonia VIP
Ja, det är de små stunderna i livet...

som får en att leva :) Bra Ken!
2011-06-05

  anits VIP
Bra skrivet, det gäller att ta vara
på sådana stunder
2011-06-04

  Janne
Vackert skrivit
min vän!

"Viktigt att ta vara på
dom stunderna"
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel