Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klockan 04.30...




Gryningsmorgon

 

 

Jag är vaken tillsammans med morgondagens fåglar,

som sjunger sin strupes nyvakna melodi.

 

Tonerna blandas med trädkronans tröstevisa,

som låter dagen stilla gry,

i solens första ögonblick.

 

Skådar en magisk himmel,

varmt intonande i

gula färgkombinationer,

mot en ärlig blå himmel.

 

Sneglar mot gräset, vackert grönt.

Daggens pärlemor skimmrande vattendroppar,

bländar mig med värme,

och välkomnar en ny dag.

 

Öppnar dörren,

golvet fylls med svala omslingrande vindar

som får mina nakna fötter att reagera.

 

Tar första steget,,

mot en ny dag,

med nya möjligheter

under himlens pappersvalv...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenny




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-04 18:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackert skriver du
gryningen

tack att du skriver
2011-06-19

  Anna*
Färggrant och vackert uppvaknande! Applåder
2011-06-09

  mare VIP
Låter mycket fint !
2011-06-06

  Järnkatten
Underbart, man riktigt känner den fräscha morgonluften :)...
2011-06-05

  Junitvillingen
Så vackert flätade ord - som blir till en underbart ljuvlig väv...en vacker gryningsväv i sköna försommarfärger att vila ögonen på. Tack Jenny, får så vilsamma men också glatt sprudlande känslor när jag läser din text!
2011-06-05

  Ninananonia VIP
Åh så vackert! :)
2011-06-04

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Den där stunden på morgonen kan vara magisk,
och du lyckades förmedla den pirrande känslan av
den kommande dagens alla möjligheter.
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP