Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mycket spontan text skapad av rastlöshet och längtan. Helt osencurerad och sann.<3


Törsten kan aldrig släckas



Du rörde vid mig
som vinden smeker träden
utanför mitt fönster
Du såg mig
Jag såg inte dig
Det går inte att se en vind
fastän man vill





Jag sitter vid datorn
och känner dina ord
om ensamhet och längtan
Det känns som att jag ser något
av dig



Vi behöver varandra
för att släcka törsten
av vad vi inte kan få

Törsten kan aldrig släckas
















Men minnet av
din varma kropp mot min
får mig att vilja fly med dig
Våra stunder är exklusiva
för de bleknar ju längre vi fortsätter
Nu fanns mer än någonsin


Dina konstnärshänder
skissade närhet och spänning
på min nakna hud
och fick mig att darra
av upphetsning
då vi drogade ner varandra
med en plågsamt långsam avancering

Varenda milimeter av vår närhet
blev medveten
Varje milimeter av mig
fick du som ditt eget
just då

















Nu sitter jag här och tänker
på hur mycket jag vill ha det
men hur jag aldrig
skulle göra det om jag fick chansen
Du är bara en dröm nu
Jag är en ny människa
med en gammal längtan




Du är på väg någonstans i livet
Jag vet att det inte är lätt
Det var därför jag kom till dig
därför du lät mig komma

Annars hade jag aldrig frusit vid hans sida
och inte velat störa hans sömn
med att fråga om han ville hålla om mig
för det tror jag han inte hade velat

Annars hade jag aldrig gått ner
flera trappor till dig
fast jag inte visste att du var där
och du hade aldrig lagt din arm över mig






Vi tog det vi fick
istället för något bättre
men det vi hade
var bra nog
för att det skulle bli lättare
att andas järndimman i våra liv




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-04 20:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, vilken känsla och inlevelse..

En liten rekommendation..det är väldigt låååååångt mellan vissa stycken. Dra ihop dem lite mer, så ger det ett bättre visuellt helhetsintryck. Jag trodde texten var slut vid ett par tillfällen. Hade jag inte skrollat nedåt, så hade jag missat resten. Tyvärr finns det sådana som gör så, så...för din egen skull..dra ihop styckena lite.

Annars, en höjdare
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid