Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han står där och skryter

för ett par vänner om sin nya flickvän
Ja, som alltid då, så faller tjejerna bara till slut
för min så stora charm
Och när hans nya flickvän bara lyckas få höra det på ett litet avstånd, kommer hon bara genast fram
och säger till honom
Lugna ner dig lite nu, vännen min!
För den dan du bara tror att du har ridit in mig, så kastar jag bara av dig!
Hi Hi

Han står där och skryter…

Ken Cassel
5/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-05 00:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Hi,hi! :)
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel