Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med facit i hand

så ångrar jag mig idag, att jag inte bara sökte mig till teaterhögskolan
när jag bara var riktigt ung
och bara hade chansen
Jo, för kanske jag idag då, bara hade varit en känd liten stjärna till filmskådespelare
och bara varit med i ett stort antal långfilmer
Och då jag även bara genom mina långfilmer har fått uppleva en massa olika liv, då jag bara har gått in för mina
så olika roller
Ja, det hade bara varit kanon
Jo, för det liv som jag bara lever just nu idag, ger jag faktiskt inte så mycket för
då det bara känns som om man hela tiden
bara står och stampar på en och samma fläck, utan att kunna ta sig någonstans
Ja, och det är skitjobbigt och skittråkigt, då man många gånger bara skulle vilja spy
på sitt så eländiga och ensamma liv

Så med facit i hand, så skulle mitt liv idag, bara ha sett helt annorlunda ut
och bara varit mera positivt
Ja, ja, det bara vet jag, själv inom mig
Men nu är det som sagt var, tyvärr bara redan för sent att ångra sig
och sitt nu så glanslösa liv...

Ken Cassel
5/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-05 02:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det är aldrig försent Ken!
Inte så länge vi vankar omkring här på jorden!
2011-06-05

  anits VIP
Vackra drömmar
2011-06-05

  Ninananonia VIP
Väcker tankar ! :I



Du kan börja spela teater i en amatör-teatergrupp! Det har jag gjort!
Det är superkul :) Det borde finnas i S-holm :)
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel