Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla demonen

med det långa smala fingret, träder bara fram på nätterna
i trädkronorna på Madagaskar
Och endast på den stora ön Madagaskar som nu ligger vid sidan
av Afrikas sydkust
Så med det långa smala fingret som han har, så knackar han bara på barken
för att samtidigt bara lyssna
och kunna känna efter vibrationer gjoda av stora och goda och saftiga
trädlarver
Yummie!
Så känner han bara av en sådan innanför barken, så biter han genast bara ett hål i barken
och stoppar in sitt långa och smala finger, som nu också bara råkar att ha en liten krok framtill
Och med den så hugger han sen bara tag i larven och drar ut den
för att i nästa sekund
bara stoppa den i munnen, och käka upp den

Den lilla demonen ser faktiskt ut som en liten djävul, tillsammans med sitt hemskt långa och udda
smala finger
Och det är väl därför som han just nu bara kallas för den lilla demonen
eller the fingers, antar jag
En skygg men söt liten varelse till krabat som bara lever
och frosdas på Madagaskar

Ken Cassel
5/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-05 03:42



Bookmark and Share


    tehdog
haha, är du hög? lustig nattext, eller varför inte morgon, borde inte uttala mig.
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel