Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluten

den här vägen är bruten
den här nyckeln är slängd
den här porten är sluten
den här dörren är stängd




Fri vers av yoakimu
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-05 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu