Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets melodi

att leva är ett musikstycke utan slut
sirenen av skrik dina första minuter
jollrande pladder som litet barn

vi genomsyras av strålande symfonier
melakoliska tangotoner
är arga och unga till dödsdrypande texter
någonstans där i basen
mellan själen och hjärtats grund
strålar just din melodi

genom att leva som du lär
släpper du igenom din ton


sirligt

sinnligt

själsligt

släpper du ut en ton, unik för bara dig




Fri vers av ~alruna~
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-05 17:47



Bookmark and Share


    AA VIP
Vacker tonart i din dikt.
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~