Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barbie och Ken


Min egna lilla Barbie!

Hon vinkade av mig vid flygplatsen, min egna lilla Barbie
till älskling
och då hon bara sade, Hej då, Ken
Men så bär vi båda två också bara på det stora bagaget
Den så ljuvliga kärleken

Ja, jag gav henne en puss och en kram
En puss och kram som jag hoppades bara skulle räcka hela dan
För sen får vi båda två bara vänta
Bara känna efter och börja längta
Längta efter varann
Längta tills nästa gång som vi bara möts, då vi med all säkerhet åter
bara kommer att hamna i varandras famn

Ja, nu vet jag ju om att min älskling, bara ser ut som en vacker
liten blond docka
Min egna lilla Barbie!
Men eftersom jag nu bara vet om, att vi två nu bara älskar varann
så otroligt mycket
så behöver jag inte oroa mig så mycket
Och det eftersom vi två ändå bara träffas snart igen
Så just nu, så behöver varken hon eller jag känna någon större brådska till varann...

Hon vinkade av mig, min egna lilla Barbie!

Ken Cassel
5/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-05 20:41



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
HI,hi! Härligt! :)
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel