Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag undrar vad som händer om jag bara tar dig med mig hem

För kommer du då bara vara lika trevlig som du nu bara har varit
under hela kvällen
och bara använda skydd, så att du nu bara slipper att bli på smällen?

Jag undrar vad som händer om jag nu bara följer med dig hem
Följer med dig hem på en liten sväng
För kommer du då bara kanske erbjuda mig en plats i den, så tjusiga och varma sängen
och bara ge mig all den kärlek som jag bara vill ha
Bara ge mig den kärlek som jag vill ha
och behöver
för att må riktigt bra?
Jo, för kommer du nu bara göra det, så kommer jag självklart att bara skina upp
strålandes glad
:-)

Jag undrar vad som händer...

Ken Cassel
5/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-05 22:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, den var bra!
Härlig... med fullt ös.. a la Ken!
2011-06-06

  Ninananonia VIP
Hi,hi! :)
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel