Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet precis vad du vill ha, min lilla prinsessa!

Yeah!
För du är precis som mig
Precis som mig då du alltid bara talar om hur du vill ha det, för att allting bara ska bli så bra
som möjligt
Ja, allting annat går ju bara bort
Så någonting annat vore ju bara löjligt, eftersom vi två nu inte är sådana
För vi två är ju nu, av en riktigt speciellt säregen sort, för när vi två bara har sex
så släpper vi alltid bara lös på alla våra hämningar
Nä, för det är ju ingen mening att bara hålla det inne
Inom sig
Så det är när våra händer bara undersöker varandras kroppar
som vi två genast bara börjar att få känningar
då jag är din prins, och du är min prinsessa
Min prinsessa som precis bara har kastat ut sitt hår, och jag bara har börjat att klättra upp
Klättra upp till min nu, så älskade, som nu bara står i det ena tornet
på ett sagolikt slott
medan det på havet nedanför, bara börjar att blåsa upp
och vågorna börjar få bränningar
Och väl framme och uppe hos dig, så hissas ju flaggan min
genast bara på topp…
Hi Hi

Du vet precis vad du vill ha
Yeah!
Och jag vet precis vad jag bara vill ha
Vi vill bara ha varann doppade i lite smält choklad...

Ken Cassel
5/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-05 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel