Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss för en liten stund bara prata om tjejer

Ja, de som för en man nu, bara är en av världens bästa grejer
Jo, för de vill vi ju inte gärna vara utan
Eller hur!
Jo, om man nu inte bara har blivit besviken allt för många gånger
och bara förd bakom ljuset
För är det så, så är det nog ganska så lätt att man bara har lämnat av den senaste frugan i närmaste hamn
med ett litet Hej då!
för att sen själv allena bara åka iväg med skutan, som nu bara råkar att bära hennes namn
Hi Hi

Låt oss för en liten stund bara prata om en kvinna
Om du som man nu bara lyckas att hitta och vinna en sådan vacker själ och människa
så tycker jag att du bara ska hålla i henne hårt
men ändå ödmjukt
och henne inte bara låta få försvinna
Och var alltid bara rak emot henne i ditt hjärta
Bara visa henne, hur mycket som du bara älskar henne
För när hon mår dåligt och känner sig lite nere, så är du bara förstående
och genast bara där och tröstar henne
då du inget annat kan göra, än att bara känna av hennes så jobbiga smärta...

Låt oss för en liten stund bara prata om tjejer
Världens godaste grejer...

Ken Cassel
6/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 01:25



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
jätte fin text, den förmedlar precis så som vi tjejer vill ha det och även ni killar.
2011-06-08

  anits VIP
Fint skrivet
2011-06-06

  Peter Olausson VIP
fin text om finfina grejer!
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel