Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon

.

En morgon när jag vaknar modig

kommer orden att skrivas
orden som ni ska läsa
när jag är på andra sidan

När jag är fri




Fri vers av Mejja
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-12-29 11:38



Bookmark and Share


  noname_realmind
Spännande dubbelhet i denna, som jag gillar.
Orden på andra sidan livet...?
Eller orden på andra sidan rädslan...?
Bra!
2006-01-01

    Bodil Sandberg
Det här känns som ett avsked...lugnet...sökandet...friheten...ja man kan tolka lite som man vill...fast mest känns det som ett avsked...en stark text tycker jag...påverkar...
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Mejja