Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sitter på tåget...som gick ifrån mig


tågtankar



har jag haft mina chanser
har alla tågen gått
blir det inte bättre
när håret börjar bli grått

alla dagar jag sörjde
att jag inte hade något spännande liv
var det då jag skulle chansat
och inte bara ägnat mig åt tidsfördriv




Fri vers av Gunsan
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-06 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan