Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är på grund av dig

som jag nu går omkring som i en dimma
Så nu måste jag gå här och kisa med ögonen för att bara kunna urskilja
minsta lilla strimma av ljus
Plus att jag undrar vad du håller på med just nu?
Vart håller du bara hus?
Ja, jag undrar om du tänker på mig med, för om du nu gör det så kanske vi lite senare tillsammans
kan göra något bus?

Det är på grund av dig som jag inte längre kan tänka riktigt klart
för nu när jag bara går här på vägen fram
känns det som om jag bara går i slowmotion och tappar fart
För jag tycks aldrig komma fram någon gång idag
Och jag vet inte riktigt vad det är
Men jag tror att det beror på att jag numera är så kraftigt kär
Och det är väl därför som jag nu bara känner så här
Upprymd svävandes på moln
både sårbar och svag

Det är på grund av dig som jag nu bara har gått och kärat ner mig!
Så jag hoppas att du nu bara vill ge mig en ärlig chans till en kärleksfull liten romans
för allt det här händer ju trots allt bara på grund av dig
Dig, du så vackra och underbara tjej
Så det är ju på grund av dig som jag nu bara går omkring som i en dimma
sekund efter sekund
minut efter minut, timma efter timma…

Så det är på grund av dig!
Känn dig skyldig...

Ken Cassel
7/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-07 14:40



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fin skrivet som berör.
2011-06-08

  aol
verkligen så berörande starkt skriftat
2011-06-07

  Emme VIP
Fint! Glad för din skull!
Kram Emme
2011-06-07

  anits VIP
Mycket fint och berörande skrivet
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel