Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om inte dig

Vem är det som jag får se när jag kommer ut
om inte dig,
med en tjusig och vacker hårknut
Lika vacker som vanligt, lika vacker som farlig
En riktig vildkatt
En vildkatt som kan ta musten ur vilken Man som helst, hur enkelt som helt
en varm sommarnatt
Mjau!

Jag säger ändå: Hej! och ler så mycket jag bara kan
så som jag bara brukar göra
när vi två bara möts så här, på tu man hand
Ja, jag vill visa henne att jag är en riktig man, och en som hon kan få
Och hon behöver bara säga till
så blir det vi två

Hon är vacker, hon är fin, hon är en underbar varelse
och hon är bara min
Så du försök inte komma här och komma oss emellan, ditt drägel
Så ta nu bara och försvinn!!!

Vem är det som jag får se när jag bara kommer ut?
Jo, om inte dig!!!

Ken Cassel
7/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-07 21:03



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
med den viljan till "vi" kan det knappast gå fel!
2011-06-08

  Ninananonia VIP
Härligt Ken! :)
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel