Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sträcker mig fram med putande läppar

emot den förtjusande damen
och förväntar mig att få en god puss
En god puss av den fina damen som jag precis har
lärt att känna lite
Men istället så skriker hon bara någonting i mitt högra öra
Någonting som jag inte riktigt förstår
Efter det så ger hon bara mig en riktigt hård knuff
Och den var inte så speciellt vänskaplig kan jag lova, för jag vill påstå
att den var alldeles förfaslig
och gjorde jätte ont
Så nu kan jag inte göra så mycket annat än att knäppa upp en knapp
på skjortan min
och visa henne att jag har hår på mitt bröst
Visa henne att jag är en kille att räkna med, om hon nu hellre bara vill kramas
istället för att pussas
För nu så har jag ju inget annat val än att bara visa henne
att jag är jävligt tuff

Som i en handvändning ligger jag helt plötsligt bara där på golvet
Och när jag då bara tittar upp, så märker jag att hon bara sitter grensle över mig
medan hon bara håller tag i båda mina händer
Och döm då till min förvåning, då hon bara ler och säger
Ja, jag bara älskar dig!
Därefter så får jag en puss...

Ken Cassel
8/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-08 18:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Glömde att säga :) Härligt Ken! :)
2011-06-08

  Ninananonia VIP
Hi,hi! Karatekvinnan? :) Haija!!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel