Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon är vägen in till din själ

Och skuggan din är den som alltid bara följer med
och som ser allting som du bara gör
Så ifrån din egen skugga, så kan du inte hålla några hemligheter för

När du bara tittar på dig själv i spegeln, så ser du ditt ansikte
Det ansikte som du bara har ut emot den stora vida världen
Och tillsammans med ditt kroppsspråk, så gör det till den person
och människa som du bara är
Så, om du skrattar eller gråter, är arg eller sur, spelar roll
För det är på det sättet som du bara kommer att bli bemött

Så försök alltid att bara visa dina allra bästa sidor, för det vinner du bara på
i längden
Visa alla att du inte bara är en i mängden
För den som söker kommer att finna en skatt
En kista full med glädjetårar och skratt
HA HA

Så ge aldrig upp hoppet om en bättre morgondag
Så försök nu bara att göra alla dina drömmar till verklighet, varenda dag
för det här är även din planet
Ja, bara så att du vet….

Dina ögon är vägen in till din själ….

Ken Cassel
8/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-08 20:42



Bookmark and Share


  Janne
Skön inlevelse
du har i denna text,
du har en egen
stil i det du skriver,
det gör du så bra
Ken.
2011-06-09

  RosieLoveHeart
du är så jäkla bra älskar ditt sätt att skriva
2011-06-09

  anits VIP
Mycket fina rader, ögon själens spegel
2011-06-08

  Ninananonia VIP
Bra Ken! :)
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel