Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så skulle jag bara vilja knulla hela världen analt

Globalt!
Och allra helst om jag nu bara vore en arab, som bara dyrkar Allah!
Era otrogna hundar!
Nu ska ni bara få!!!!
Om ni inte tror på Allah, så kan ni alla bara dra åt helvete
Men vad ska då Allah eller Jesus eller Oden eller Tor göra, då man inte råkar att tro på
några av dessa gudar
Då det bara råkar att finnas kärlek i ens hjärta, som gäller till allt levande
runtomkring sig
Visar respekt till allt och alla eller ingenting?

Ibland så skulle jag bara vilja knulla hela världen, med ett slakt stånd
helt banalt
Bara för att visa mitt missnöje i många så kallade sociala frågor
i vårt samhälle
som jag nu bara tycker har skenat iväg, då det bara är vi den lilla människan
som de bara tar
bra betalt utav
Leker med våra pengar...

Ken Cassel
8/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-08 21:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Globalt rimmar på banalt och an.... :)

Ja, det här med respekt det är viktigt!...
2011-06-08

  Gunnar Hilén VIP
Stake i denna !
2011-06-08

  Sofhia Wirström
oj, här tycks det till om samhället...
2011-06-08

  RosieLoveHeart
oj oj oj ;)
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel