Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har inte vi två bara setts förut?

För du påminner mig så mycket om någon
Sedan så tar han bara sitt högra pekfinger emot sina läppar
undrandes, tänkandes
Och sedan så tar han bara till orda

Gick inte vi två bara i samma klass, när vi bara var små?
Jo, för jag känner igen dig, på ditt så vackra
och självlockiga hår
och för att jag var kär i dig då!
Ja, bara sådär i smyg
Men du vet väl hur det bara va, när man var sådär liten
Man var bara ganska så blyg
:)

Har inte vi två bara setts förut?

Ken Cassel
9/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-09 14:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Sött :)
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel