Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förskolan

kom
sätt ner dig och var barn en stund
lek utan tankar på sedan
glöm bort planer
grubblerier
tid och rum
när vi plötsligt är mitt upp i ett rymdkrig

så lättsam är barnens lustfyllda liv
all kunskap fastnar i ett nafs
där balansen är inte att får privatlivet att fungera
utan att hänga, i knävecken i en gastkramande posé

små studsbollar fulla med energi

vem kan vara trött och ledsen
när batman och spindelmannen vill bli jagade i full karriär




Fri vers av ~alruna~
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-21 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~