Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner ofta ånger

Jag känner ofta ånger
för sånt jag sagt och gjort.
Det slått mig många gånger
att mycket har jag gjort
av sånt jag inte bort.

Jag brukar ofta klarna
vid eftertankens växt.
Så därför vill jag varna
att allt för hårt och stort
bedöma denna text.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 443 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-10 00:05



Bookmark and Share


  annarebecca
Du skriver helt ljuvligt! Jag undrar, inspireras du av någon särskild poet? Tycker många av dina texter påminner om Erik Axel Karlfeldt, vilken förövrigt är min egen favorit!

Är förövrigt ny här så läs gärna mina texter
2011-06-19

  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten ska vaka över dig"...säger ordspråket.
2011-06-13

  walborg
Underbart fin text - rim och meter också - avväpnande.
2011-06-10

  Apoems
Mycket bra!
2011-06-10

    Jane S VIP
Vilken underfundig text!;)
2011-06-10

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja ibland slinter tungan
och man hinner inte ens
bita sig i den.
Vi får nog tänka på detta
lite till mans och kvinns :-)
2011-06-10

    Bodil Sandberg
Ja det är mycket man ångrar men man får göra det bästa av saken jag bedömer din dikt som mycket klok och bra och tankeväckande att läsa för en annan som också ..ja som sagt ☼!superbt!
2011-06-10

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det är ej lönt att döma
varken sig själv eller andra
Man bör dock i hjärtat gömma
beslut om vart man vill vandra.
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L