Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnare

Du kan ju tycka
att sanningen ljuger
men en lögn kan aldrig vara sann
bara för andras öron
kan sanningen förändras
till en lögn
du kan gömma dig bakom en lögn
men aldrig för alltid
tills du är så insnord i lögner
att du inte längre kan skilja på sanning och lögn
och ingen vet längre vad du menar
eller ljuger om
ynkligheten är som en örfil
och varje gång du ljuger
får du en till
det enda du kan säga nu är sanna lögner
för att rädda dig undan dig själv




Fri vers av Missi VIP
Läst 680 gånger
Publicerad 2006-01-02 14:35



Bookmark and Share


    Smutsig
Din text fick det att sticka till lite i mig, inte många texter som gör.

Underbar text i alla fall med enormt mycket sanning bakom orden.
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon