Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindarna som bara smeker min själ

Jag lyssnar lite försiktigt på vindarna som bara smeker min själ
med sitt underbara väsen
då jag bara blir berörd
För håret mitt bara reser på sig, när jag ryser

Ja, jag går här ensam på parkvägen mitt i natten med endast alla de glittriga stjärnorna som sällskap
Ja, ända tills jag bara bestämmer mig för att bjuda upp dem alla
en efter en
för att bara dansa lite med mig i månens sken
Jo, för att sen lite längre fram på parkvägen bara ta mig en liten sväng med Karlavagnen
och hälsa på den lilla och stora björnen som nu råkar att bo djupt här inne i skogen
Ja, de där björnarna som alltid bara delar med sig av sin värme, då man bara lägger sig tätt bredvid dem
och bara myser

Jag lyssnar lite försiktig på vindarna när de bara tar mig med…

Ken Cassel
12/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel