Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du dansar sådär förföriskt

så tänder det bara till för mig
För i mina ögon sett som betraktare, så finns det ingenting annat som jag hellre då bara vill
än att bara uppvakta dig
Bara ge dig allting som du vill ha
Ja, bara du lovar att uppfylla alla mina drömmar, och bara göra mig minst
lika glad
då vi båda två bara smälter ihop, och bara försvinner helt spårlöst
in i massan av smält god choklad
Ja, och det får gärna vara en dubbelnougat...
Hi Hi

När du dansar sådär förföriskt…

Ken Cassel
12/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 21:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig dans Ken! :)
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel