Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig vid min sida, så kan jag ju bara inte förlora

då jag bara har allt att vinna
För jag vet nu att du bara är en ängel
Så du kan inte längre bara lura eller gömma dina vingar för mig längre,
nu när jag bara har genomskådat dig
och bara fått se din
så tjusiga gloria
En gloria som bara lyser så klart
En gloria som bara lyser så vackert och underbart
Så med dig vid min sida, så behöver jag inte längre lida
Nä, jag lär nog aldrig mer behöva känna på någon riktig slags pina
då jag bara har allt att vinna
Ja, så jag tycker verkligen att du är en av de där fina
En som bara utstrålar så mycket kärlek och lite till
Så lova mig nu bara en sak

Vaddå?

Lova mig nu att du aldrig, ut ur mitt liv bara ska försvinna?

Okej, jag lovar
Ja, jag lovar…..

Med dig vid min sida, så kan jag ju bara inte förlora…

Ken Cassel
13/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-13 01:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra Ken
2011-06-13

  Ninananonia VIP
Härlig dikt Ken! :)
2011-06-13

  mickech
med rätt kompanjon kan man uträtta stordåd!!
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel