Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara har vägarna förbi

så titta bara in då!
För mig kan du alltid bara hälsa på, eftersom vi två
är så goda vänner
För kanske vi då bara kan göra någonting tillsammans
Gå på en bio eller så
Eller varför inte bara sitta i soffan och snacka lite skit med en varsin bira i hand medan det bara går
en rolig komedi
på Tv två

Om du är i närheten, så titta bara in då, så ska jag bara bjuda dig på en riktigt god middag
tillsammans med ett riktigt gott vin
Och efter några glas av sådana, så kommer jag nog garanterat med all säkerhet
bara stöta på dig
tillsammans med en riktigt kärleksfull min
Bara säga att jag älskar dig, då jag tycker att du bara är
så otroligt himla fin
Hi Hi

Det kan väl aldrig vara fel att bara vara lite social
Att bara kunna umgås med de som man bara älskar
och håller av
För så länge vi inte bara ställer allt för stora krav på varandra, så kan vi bara lugnt hålla varandra i handen
och framåt på vägen bara vandra…

Ken Cassel
13/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-13 16:58



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
låter härligt...trevligt sällskap, god mat, gott vin. Du fångar orden bra...man kan nästan se det där härliga framför sig.
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel