Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du bara tittar på mig sådär, som du gör

med dina så vackra och klara och förtjusande ögon
är det ganska så lätt för mig
att jag bara börjar att rodna lite grann inombords och bara börjar att le
så vackert jag bara kan tillbaka till dig
För när du bara tittar på mig sådär, fint och tjusigt, så är det dina blickar
som mig verkligen berör
då det bara känns som om jag bara har fått en kärleks pil
rätt igenom mitt hjärta
och att jag just nu bara kippar efter andan, då det bara känns som om jag
håller på och dör
Men det är väl bara som det sig bör, då man själv bara blir attraherad
och kan känna en riktigt skön tilldragelse
till dessa så vackra och klara
och förtjusande ögon

När du bara tittar på mig sådär, som du gör

Ken Cassel
13/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-13 17:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint
2011-06-13

  Ethiwen
Fint! :)
2011-06-13

  RosieLoveHeart
oh så fin , guuuuuulllliiigt
2011-06-13

  volaille
tjusigt Ken =)
2011-06-13

  filosofian
Vackert! Ler av den här :)
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel