Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med schampo i min ena hand

så ställer jag bara mig i duschen och börjar att löddra in mitt hår
ifrån topp till rot
Bara gnuggar in det så gott det bara går, på mitt så runda ovala lilla klot
till huvud
för att sedan med den flytande tvålen i mina händer
bara råda bot på all smuts
Ja, så jag löddrar bara in min kropp ifrån topp till tå, då jag bara har bestämt mig
för att bli en av de renaste ändå
För när jag sen bara duschar av mig med ljumt och skönt vatten, så kan jag se hur smutsen på mig
bara rinner av mig på studs
Åh, så skönt, och åh, så härligt!

Ibland så lägger jag mig bara ner helt naken i ett varmt bad
Ropar sen bara på sötnosen min, och bara ber henne att servera mig
en kopp kall choklad
Och sen när hon bara kommer den, så drar jag bara genast ner henne i badkaret
och bara kysser henne på munnen
Ja, det är klart att jag gör!
Såklart!
För det är då som hon alltid bara blir lika glad
Hi Hi
Tror jag…..

Ken Cassel
13/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-13 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel