Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om det bara händer igen

att jag bara går och kärar ner mig i en ny hjärtevän
Och då vi sen bara tumlar runt så otroligt lyckliga
på den så gröna ängen
ty lika så
hemma i den så stora sängen

Tänk om det bara händer igen, att jag bara går och kärar ner mig
men får ändå till sist
bara stå där helt ensam kvar i bara mässingen
med ett brustet och ledsamt hjärta
Ja, bara stå där helt ensam kvar i refrängen
i refrängen
Bara helt tagen på sängen
Bara helt tagen på sängen åter igen

Jasså, där så försvann det visst bara ännu en hjärtevän
Åh, så tråkigt!
Åh, så trist
Och Åh, vad hemsk jag bara måste vara

Tänk om det bara händer igen
För hur mycket svek ska mitt hjärta egentligen bara tåla
innan det bara lämnar in
och då jag bara råkar göra någonting riktigt dumt, då det bara slår slint
och som i sin tur bara gör att jag blir
nedbrottad och nedslagen
av bängen…
( av polisen )

Tänk om det bara händer igen
Ja, jag bävar för att bara bli kär igen
Men om jag inte vågar chansa, vad har jag då att vinna
Hm!
Ingenting!

Ken Cassel
13/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-13 21:31



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
så sant så, man ska alltid våga även om man många gånger förloar i kärlekens spel som så svårt är att förstå sig på.
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel