Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kraftigt redigerat alster ifrån arkivet


Tankar hos en lyxprostituerad!

Du ropar högt mitt namn och efter ett nummer, då du bara hoppas
att jag kan tillfredställa dig
din snuskhummer
För jag vet nog vad du bara vill ha
Jo, du vill få dig en liten utlösning för att sen bara kunna känna dig
lycklig och glad
För när du sen bara har fått vad du vill ha, så vet jag att du bara kommer att vara välmående
och bara må bra
Ja, så jag ska göra allt i min makt för att bara gå dig tillmötes
Men om det inte kommer att gå för dig inom en viss tid, så får du allt skylla dig själv
och bara ge dig själv böter
För jag är inte billig i drift
Men då ska du också veta att jag är en person som bara jobbar
i dubbla skift
Och det fast att jag vet att jag bara hatar att älska med okända män hela tiden
För i längden, så blir det egentligen bara ganska så trist
Jo, så det är nästan så att jag ibland bara önskar, att jag kunde vinna på lotto
eller bara på en trisslott, och bara få full pott
Jo, men visst?!
:-((
( En riktigt sur och likgiltig min )

Du ropar högt mitt namn och efter ett nummer

Ken Cassel
14/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel