Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som oftast så är du ingen rolig tjej att umgås med

Tråkigt men sant?
Men som oftast är du ingen rolig tjej att umgås med, för hela tiden så vill du att jag bara ska förändras
Förändras till någonting som du bara vill ha
En man, en prins, som du alltid bara har drömt om
En man, en prins som du vet hur han bara ska kunna uppföra sig
En man, en prins som du bara vet hur han ska bete sig och va
Hur han bara ska kunna le vackert och bara buga
och sitta fint
och alltid bara vara leendes glad

Men det är inget kul längre, när du bara hela tiden försöker bestämma
hur jag bara ska vara
och hur jag bara ska bete mig
Så om du nu inte bara taggar ner lite, så vill jag tro att vår relation
och vårat förhållande till varann
bara ligger i fara
för jag orkar inte så mycket mer
Bara så att du är på det klara?

Så sluta att drömma och istället bara älska mig för den jag är
Den där som älskar dig, så otroligt mycket
Den där som bara håller dig så otroligt kär, vart du än är…

Som oftast så är du ingen rolig tjej att umgås med

Ken Cassel
14/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-14 20:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, det är jobbigt
med människor som vill förändra
en vän, det bästa är att kunna få
vara som man är
2011-06-15

  Sofhia Wirström
jobbigt känna så...men bra fångade känslor du förmedlar
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel