Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett redigerat alster


Alla bara pratar om att det ska komma en ny värld imorgon

En ny värld där vi alla bara kramar om varann ifrån land till land
helt gränslöst
och där hudfärgen och religionerna inte spelar någon roll
Och varför då?
Jo, för i den nya världen så vet vi alla om att vi alla är lika röda inuti
så för hudfärgens skull
så mördar vi inte längre varann

Är du helt säker?

Ja, vad jag har hört, så ska det bara vara helt sant!
Så bara tanken på att den där nya världen bara ska komma redan imorgon
så får det mig bara att le
och känna mig helt varm inombords, och tillfreds
Ja, det får mig att bara känna lite mer tillit
till den där, lilla människan…

Alla bara pratar om att en ny värld ska komma imorgon...

Ken Cassel
14/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel