Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett redigerat verk ifrån arlivet


Jag har hört att Red bull bara ger en vingar

så jag köper genast en liten burk för att testa om det bara verkligen stämmer
Se om det verkligen nu är sant

Klick!
Klunk, klunk, klunk
Hm!
Vad ska nu hända?
Rycker lite på axlarna
Och precis som jag tänker för mig själv, att det händer ju ingenting
så kan jag plötsligt bara känna någonting ‘
börja växa
Ja, det börjar att klia något så otroligt på ryggen
Och när jag då bara försöker att klia mig själv på ryggen med min ena hand
så känner jag att det bara
håller på att utvecklas någonting
Ja, jag blir först lite orolig och förvånad, och vill inte tro att det är sant
Men jag håller visst bara på att få vingar
Och när jag sen ser att det är fullt utvecklade smeker jag bara fjädrarna skrattandes och mysandes
Vickar sen bara lite på de för att se om de bara fungerar
Ja, och de tycks fungera hur bra som helst
Yippie!
Sen så tar jag bara några snabba steg för att sen bara märka hur mina fötter
bara lämnar marken
för det är nu som jag bara lämnar land
Yippie!!!!!

Jag har hört att Red Bull bara ger en vingar...

Ken Cassel
14/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel