Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mitt V. I. P legitimation här på Poeter.Se

så kan jag numera bara skriva ner hur många dikter
som jag bara vill på ett dygn
Men gråt inte nu, ni alla andra bara för det, och bara tycka att det
är en synd
För jag fick nog allt bra betala för mig
Bara visa vad jag går för och lite till

Med mitt V. I. P legitimation här på Poeter. Se…

( Nä, jag bara skojar lite med er! )
Inte mer än tio alster på ett dygn
Själv så tycker jag bara att det är lite synd…

Ken Cassel
14/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-14 22:45



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Vem orkar läsa så många?
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel