Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muren är grå och himmelen likaså

Fängslad
Instängd
Har ingenstans att gå
Kidnappad av staten
Häktad
Och han säger tyst för sig själv
Måste visst tydligen ha brutit mot lagen, så nu får jag bara gå ut en timme
om dagen
i den där lilla hagen till bur
Tårtbiten
Men allt ska nog ordna sig så småningom ska ni få se
för jag är oskyldig

När han sen gick in i rättssalen så tog han sig bara i kragen
och sa sanningen
och gick loss
Det sista som domaren säger till han, när han går ut till friheten igen är
att den här gången så hade du tur
Men det kanske du inte har nästa gång
Capice!!!

Ja, jag förstår domaren
You are the boss!

Muren är grå och himmelen lika så …

Ken Cassel
15/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-15 15:14



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Denna text är nu inlänkad i mur-temat på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel