Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag ner år 2002 Men det är nu först som jag publicerar den


Jag är en vampyr

så ond och ful, och som suger blod varje natt
för att sen inte kunna titta på mig själv i spegeln
Men jag finns där men syns inte, eftersom jag inte har någon riktig själ
eller ens något riktigt liv

När fullmånen är på topp, har jag jobb hela natten lång
När fullmånen är på topp, så tar jag bara rast i en liten stund
Och det är därför som jag måste börja jaga
medan kvällen ännu bara är ung

Det ligger en människa på marken, och som har två hål på halsen
Och han har visst fallit offer för en vampyr
Så snabbt bara fram med en påk och en hammare, innan han bara förvandlas och bara flyr
För då vet vi hur illa det kan gå lite senare

Storstaden är så full av liv
Ja, den är som ett enda stort skafferi
Och här är jag den som är vampyr, och som kör med min egen glasyr
när jag bara dricker mitt blod
Men så har jag också en egen metod, om hur man bara gör

Ja, jag är ond och ful, och jag dricker ditt blod med min egen glasyr
i min nya frisyr
Och jag flyger runt i staden för att få tag på bara just dig
Och jag ser ingen större skillnad på kille eller tjej, för jag älskar ju bara
när ditt blod bara rinner in i mig!
Ha Ha Ha Ho Ho Ho Hi Hi

Ken Cassel
15/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-15 21:51



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Hu hu! Men bra ;)
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel