Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kraftigt redigerat alster ifrån 2007


Han försöker hela tiden bara bringa in lite ljus till den mörka sidan av hans liv

dit solens strålar inte når
Men han vet hur svårt det ändå är, då han bara har försökt i så många år
men ännu inte riktigt lyckats ordentligt
Men skam den som bara ger sig

Men han tänker ändå
Vad ska jag bara ta mig till?
För hur mycket som jag än bara försöker, så blir det aldrig riktigt som jag vill
För jag vill ju bara det som så många andra
För när jag bara är därute i mörkret mitt och flyger, så vill jag ju ändå bara
hitta det rätta ljuset i mitt liv
där jag kan se att det är både tryggt, och säkert att landa
Och då jag bara hoppas att det är, just där, som jag bara kommer att hitta det som jag nu bara söker efter
Och att det är där som jag bara kommer att bli helt lycklig fullt ut

Han försöker hela tiden bara bringa in lite ljus…

Ken Cassel
16/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-16 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel