Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tänker på morgondagen

Vad kommer jag då bara att få vara med om och vad kommer jag då
kanske bara att finna
Kanske jag då bara möter på någon underbar kvinna?
En underbar kvinna som jag bara ber att hon stannar kvar vid min sida
då jag bara vill att hon aldrig ska få försvinna
Få försvinna ut ur mitt liv

När jag tänker på morgondagen, så undrar jag bara vad för trevligt som kanske kan hända då
för att ens gå och tänka på något negativt och otrevligt
går bort på en gång
I alla fall för mig, eftersom jag nu inte är funtad så…

När jag tänker på morgondagen

Ken Cassel
16/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-16 23:13



Bookmark and Share


  mickech
mmm vi vet ju aldrig var morrondagen för med sig
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel