Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mina ögon

så kan jag inte längre läsa små bokstäver i tidningen
Utan mina ögon så kan jag inte ens längre skriva min poesi
Utan mina ögon så kan jag inte ens träffa rätt med en stjärnskruvmejsel
på en liten skruv
Så utan mina ögon i dessa fall, så känner jag mig bara så naken
då allting bara är som en enda stor dimma
Suddigt så att det bara räcker
Hallå!
Ja, du där!
Du har möjligtvis inte bara sett mina läsglasögon här någonstans i närheten?

Ken Cassel
16/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-16 23:33



Bookmark and Share


  aol
ler har själv grön starr i mina, ja det finns saker man bara måste ta,
2011-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel