Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du bara hört?!

Nä!

Erik har visst bara blivit tagen av polisen

Varför då?
Vad var det då som bara hände?

Jo, du vet ju om hur Erik är när han bara är lite på lyran
Kaxig som fan
Så när polismannen bara kom för att lugna ner honom lite, så spydde han bara på honom
med orden
Den här spyan får du av mig, din gris!
Ja, så sa han med en massa fradga i sina mungipor
Ja, så nu sitter han bara anhållen för våldsamt motstånd och förargelseväckande beteende
Typ misshandel
Men i detta skeende så har han i alla fall gratis mat för dagen
och ett eget rum på Hotell Gripen
Ja, och han behöver inte ens betala hyran

Frågan är nu ändå bara
När ska han bara ta och lugna ner sig lite
den där Erik
Ja, när ska han bara lära sig att man ska vara snäll, trots att man är på fyllan
för om han inte klarar av alkoholen
så kanske det är bäst att han bara skiter i att dricka sig sådär full…

Har du bara hört?!

Ken Cassel
17/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-17 00:49



Bookmark and Share


  aol
en berörande bra skrift,
2011-06-19

    tramp
Hotell Gripen ...hahah :-)) Bra !
2011-06-17

  Ninananonia VIP
:)
2011-06-17

  Carola Bouvin
Ord... och inga visor!
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel