Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så lycklig!

Ja, det är det som jag i alla fall hela tiden bara försöker
att intala mig själv
Det som jag så gärna bara vill tro
Men egentligen så vet jag att det kan inte vara mera fel, då jag numera som oftast bara är en ensam liten själ
utan någon riktig hjärtevän
En sådan där kvinnlig bäst, bästa vän
En sådan där helt underbar vän som jag bara kan luta mitt huvud emot
när jag bara känner för det, i lugn ro

Så egentligen så skulle jag ju bara döpa om det här alstret till
Jag är så lyckligt olycklig
istället

Ken Cassel
18/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-18 15:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande Ken! :I
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel