Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslolöshet.

Sorglöst och glädjelöst ser jag på dig
Och förstår att avsaknaden av en känsla
Kan göra ondare än den faktiska känslan




Fri vers av EiraN
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-18 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN