Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kraftigt redigerat verk ifrån arkivet


En misshandel pågår!

Hej ni där!
Vad fan håller ni på med
Är ni inte riktigt kloka eller?
Så sluta nu genast upp på en gång, med det som ni bara gör
För kan ni inte se att stakaren redan bara lider och blöder kraftigt
om huvudet
efter att ni bara har gett honom en riktig omgång
Så lämna honom nu bara ifred, för ni vill väl inte att han bara går och dör heller?

De frågade mig då bara, varför jag bara lägger mig i
då jag bara svarade
att jag kan ju inte bara låta bli
För jag vill ju inget annat hellre än att alla människor bara ska kunna känna sig fria
Fria i sig själva
Fria att bara vara snälla
Så sluta nu genast bara upp med det som ni gör, om ni nu inte även bara vill utmana mig också
För är det så, är det så lika bra att ni bara börjar
att gräva tre gravar
För förmodligen så kommer då, det här stället bara bli det sista som vi tre får se
innan vi bara dör

Volymen vart bara starkare och högre ifrån en siren
Så killarna la då bara sina ben på ryggen
och sprang sin väg
Jo, för de förstod ju att snart så skulle ju polisen
bara träda in på scen
Och polisen så hade de visst tydligen inte någon större lust
att bara träffa på…

Ken Cassel
19/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-19 07:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här var det ingen pardon klartext a la aversion! superbt Ken!!
2011-06-19

  Ninananonia VIP
Bra skrivet...
Så viktigt att vi hjälper varandra..

Bra Ken!
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel