Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara lycklig och fri

med ett bra liv med riktigt mycket kärlek och förståelse
där alla som jag bara känner för
är mina riktiga vänner
För mina vänner är några som jag själv bara väljer

Ja, jag mår som bäst när hon bara kommer och ringer på min dörr
För henne kan jag ju alltid bara lita på
Och hon ger mig alltid en sådan förnyad kraft
Den kraft som jag själv riktigt aldrig har haft
Så hon får mig alltid att bara skratta
Och inte bara det
för hon får även mig att bara le
Ja, så vad mer kan man bara önska sig än att bara få vara där, när kärleken bara tar en med
När kärleken bara vägrar att lämna en ifred…

Jag vill vara lycklig och fri

Ken Cassel
20/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-20 16:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, det är härligt

att vara lycklig och fri.. :)
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel