Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel, spegel på väggen där!

Spegeln avslöjar mina innersta känslor när jag bara tittar på mig själv i den
då jag får se mitt ansikte
Det ansikte som jag nu har ut emot den så stora vida världen
Den person som nu är jag

Spegeln ljuger inte
Vad krossad du ser ut idag
Gick det hett till igår
Ja, nu får du allt ta och lugna ner dig lite
Att festa sådär mycket som du bara gör emellanåt, kan aldrig vara riktigt bra
Ja, det hoppas jag att du bara förstår

Spegeln min bara pratar med mig
Och det händer ibland att den bara säger till mig, när jag tittar in i den

Om du inte kammar till dig nu och bara byter skjorta, så kommer du absolut inte
att få någon snygg och trevlig tjej ikväll
För ärligt talat så vill jag ju inte vara taskig emot dig, för om sanningen nu bara ska fram
så månar jag ju bara om dig
För som du vet

Spegel, spegel på väggen där
Säg mig nu vem som bara vackrast är?

Du såklart!!!
Hi Hi

Ken Cassel
20/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-20 17:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Hi,hi! :)
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel