Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig alltid att bara känna mig så lycklig och levande

och så otroligt glad
Så ju mer vi två bara träffas på, så misstänker jag, att det är ju dig som jag bara ska ha
vid min sida varenda dag
Den som är värd att bara leva och dö för, ända tills vi två bara blir gamla tillsammans och dör
Men då är den stora frågan ändå, som det sig bara bör
Har jag någon chans att bara kunna blidka ditt hjärta, med min kärlek?

Du får mig alltid att bara känna mig så lycklig och levande…

Ken Cassel
20/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger
Publicerad 2011-06-20 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel