Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du nu bara vill

Jag ska inte sticka under stolen med att jag bara har ett gott öga till dig
Tycker ju om dig
Nä, och det är ju ingen hemlighet, så vitt jag bara vet
Men så bor ju vi två också bara på samma planet
Och till och med i samma land
Så om du nu bara vill flytta iväg tillsammans med mig någon annanstans
så är jag inte helt omöjlig för det
För då så behöver vi två bara spänna fast oss i min så nya raket
och
Tre två ett noll
Poff
Nu bar det bara iväg uppåt och sedan bara ner igen
till destination Bahamas
Hi Hi
Och om du nu bara vill göra mig en liten tjänst, så är du riktigt snäll
och bara håller lite koll på kartan...

om du nu bara vill

Ken Cassel
20/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-20 21:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt Ken ! :) :)
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel