Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett kraftigt redigerat alster ifrån den så bortglömda bokhyllan


Min kvinna är borta nu!

för hon har bara lämnat mig ensam kvar här
utan att säga ett endaste ord
eller ens ett litet, Hej då!
Så ensam så står jag bara kvar här med alla de problem som vi två nu
bara har tillsammans
Så när jag nu bara ropar högt efter hennes namn, så högt jag bara kan
så kan jag bara höra hur ekot mitt
bara slår ner i gatan
Så nu när jag bara står här helt ensam kvar med all denna skit
så spottar jag bara och svär
Fan´s jävla skit också!
Satan, också!
Jo, för jag får ju inget svar
Så nu undrar jag bara vad jag bara ska ta mig till
Att min kvinna bara har lämnat mig såhär, är ju inte så speciellt kul
Ja, så jag skulle hellre vilja påstå att det som hon nu har gjort
och gör emot mig
är inte så speciellt snällt
För det som hon nu bara gör emot mig, är både taskigt och riktigt fult
Ja, då hade det nog varit mycket bättre om hon bara istället hade gett mig en riktigt fet smäll på käften
Jo, för det hade jag bara kunnat ta
Men att bara lämna mig ensam såhär
Nä, det är inget bra
Bara lämna mig ensam kvar här utan några som helst svar...

Min kvinna är borta nu!

Ken Cassel
20/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-20 21:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande...
Men du hittar nog någan snart igen :)
2011-06-22

    ej medlem längre
Ja visst är det bättre med en fet smäll!
Kom ihåg blommorna under kudden,
det är dags att ge kärleken en ny chans!
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel